Plannerflip januari 2023

Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe agenda. WIl je zien hoe mijn Mumplanner agenda om 2023 te starten er uit ziet, bekijk dan zeker dit filmpje.

Plannerflip collectie SS22

Ik had jullie een plannerflip beloofd van zodra ik mijn agenda, die ondertussen een rommelboeltje geworden was, opgekuist had.
En voila, hierbij de beloofde plannerflip. En het zijn er zelfs 2 geworden!
Eentje van mijn agenda en eentje van mijn notitieboekje voor het werk.
Ik post ze in 2 verschillende posts omwille van de grootte. Hieronder staat de flip door mijn werkboekje.
Check dus ook zeker de volgende post op de feed voor de plannerflip.
Kijken jullie mee? 🤍

Plannerflip collectie SS22

En deel 2: de flip doorheen mijn planner.
Enjoy 🤍

Plannerflip Dadplanner

Vorige week maakte ik 2 plannerflips. Eentje van mijn eigen agenda en een tweede van mijn notitieboekje voor het werk. Je kan deze hier ook herbekijken onder de titel DIY.
In één van de filmpjes vertelde ik iets over de agenda van mijn man en hoe hij deze gebruikt. En daar kwamen echt heel wat reacties op… Blijkbaar willen jullie graag weten hoe een Mumplanner ook door een man gebruikt kan worden.
 
En nee, Steven gebruikt geen agenda op zijn gsm. Want ook dat was een vraag die vaak gesteld werd. Hij is net als ik overtuigd dat een planner op papier zo veel meer structuur en overzicht biedt. Hij merkt dat zijn productiviteit en focus echt veel beter zijn als hij zijn agenda consequent gebruikt. In het filmpje ga je ook zien dat het voor hem ook meer is als enkel een agenda, want hij gebruikt zijn ‘Dadplanner’ ook als notitieboek voor zijn werk.
 
Ik beloofde een plannerflip te maken van zijn agenda op voorwaarde dat hij deze eerst wat zou opkuisen. (Wat nodig was want echt niet voor publicatie vatbaar 😉 )
Na een weekje zeuren kreeg ik daarnet dan toch een opgeruimde ‘Dadplanner’ en zoals beloofd volgt hieronder de plannerflip.